Randkløve skår på Bornholm

Natur og Kultur2 kommentarer til Randkløve skår på Bornholm

Randkløve skår på Bornholm

– på toppen af verden.

Det føles som om man står på toppen af verden, når man er heroppe på toppen af Randkløve skår.
Jeg er jo ellers sådan en kedelig type, der ikke er så vild med højder. Det bliver altså udfordret lidt ind i mellem når man gerne vil ud og se noget rigtig flot natur. Men jeg må ærligt indrømme at et skilt som det derunder, godt kan give lidt sommerfugle i maven.

Stejle klipper og flot klippeskår

Randkløve skår, jo det har jeg set nogle rigtig flotte fotos af, og tit tænkt at der ville jeg gerne hen på eventyr. Så det blev der turen gik til i dag.
Området er klipper klipper klipper, og frodig frodig natur. Det er råt og det er flot. Og så er det lige ud til kysten. Jeg kom dog ikke ned til vandet af den rute jeg gik, til gengæld har jeg set en enormt flot udsigt.

Randkløve
Sikken en udsigt!

Men man kan godt komme ned til kysten, mødte faktisk også nogle som havde klatret op af klipperne, med det helt store klatreudstyr.
Turen ned ville sikkert være spændende, og nok ikke så farlig – men jeg synes (sjovt nok) det var ganske fint bare at kigge på udsigten. Mon ikke der findes andre veje dertil uden det er så stejlt? Om ikke andet – så må det være enormt fedt at sejle i kajak her i området.

Randkløve
På toppen af Randkløve skår

Jeg tror helt bestemt jeg skal have udforsket det her område noget mere. Nok også en dag hvor der ikke lige er 25 grader. Kunne forestille mig at her er ret flot på andre årstider også. Kunne være jeg skulle planlægge sådan en rigtig “Vandretur Bornholm rundt – langs kysten” Og ja, drømmen om kajak certifikat er stadig intakt.

2 thoughts on “Randkløve skår på Bornholm

  1. FLOT udsigt og sikke stille havet er, helt uvirkeligt 🙂

    1. Tak for din besked 🙂
      Ja, der er virkelig flot her, og vejret var så skønt

Comments are closed.

Til toppen