Nytår

HverdagslivLeave a Comment on Nytår

Nytår

– nye håb og en udfordring.

Ja udfordringen er stillet af mig selv, til mig selv.
Den kommer vi nærmere ind på, sammen med drømmene og håbe

Nytår er for mange en tid hvor man kigger tilbage på året der gik, og samtidig har en masse tanker om hvordan man gerne vil have det nye år bliver. Håb og drømme. Jeg kan godt blive lidt vemodig, tiden går og går. Men så er det med at drømme sig gode drømme, og overveje hvad man vil bruge tiden på.
Jeg har før skrevet om min gamle drøm med at flytte til Bornholm.
Det indlæg kan du læse her

Dette nytår var ikke anderledes på den kant – jeg har drømt og tænkt, og skrevet lidt drømme og håb ned for det nye år.

Svimmelhed

Først fremmest sådan på det helt personlige plan så drømmer jeg om at den her Svimmelhed jeg har snart forsvinder.
Den faste følger har nok bemærket at der har været lidt stille herinde, i forhold til blogindlæg om oplevelser. Allermest er der blevet ordnet fotos på bloggens Instagram profil. Men de store ture rundt omkring, har der ikke været meget af. Ganske enkelt fordi jeg bimler rundt med en voldsom svimmelhed. Ganske ubehageligt.

Nytår - nye håb og en udfordring
Outdoor Challenge 2020

Outdoor udfordring 2020

Men selvom man bimler rundt kan man jo godt have drømme og give sig selv udfordringer for det nye år.
November sidste år tilmeldte jeg mig konkurrencen om deltagelse i Fjällräven Polar, desværre kom jeg ikke med. Ved samme tid gav jeg mig selv en udfordring til år 2020. En rigtig outdoor udfordring. Den går ud på at jeg skal overnatte udenfor i 100 nætter. Om det så er i telt, shelter eller på campingplads er ligemeget, bare ikke indenfor. Jeg har en stor grund, så jeg tænker at jeg nok starter på egen matrikel.
Men naturligvis skal det hersens svimleri fortage sig alleførst.

Mit gamle telt

Ikke desto mindre så har jeg været lidt ved at kigge lidt på udstyr. Har et gammelt telt som ikke er super tæt. Og i sommers brugte jeg min dyne når jeg sov udenfor. Så jeg skal have mig en sovepose, og måske et nyt telt, men det er lidt en jungle, også rent prismæssigt. Det skal være billigt, men ikke så billigt at det er noget skrammel. Jeg har været et smut på loftet, hvor jeg fandt mit gamle kogegrej. Tror nok det blev købt for rigtig mange år siden, hvor jeg var på vandretur i Rold skov en lille uges tid, med min daværerende kæreste og mine børn der dengang var små. Herlig tur i øvrigt – kan godt anbefales!!

Nytår - nye håb og en udfordring
Min hund har lige sneget sig med på billedet

Nye tider og nye håb og drømme

Nytår – nye håb og en udfordring. Ja for det der med nytårsforsætter, det gør jeg mig ikke så meget i. Jeg stoppede med at ryge i 2019, men faktisk var det først den 29 januar 2019, så ikke noget fortsæt der. Jeg foretrækker at kalde det for håb, drømme og planer.
Imens jeg har skrevet det her indlæg har jeg haft en sang kørende i hovedet. Var faktisk nødt til at sætte den på for lige at se om jeg stadig kunne huske teksten helt. Det kunne jeg. Sangen er fra 1985. Det er Michael Falch med Nye tider. Du kan suse over på hans side og finde teksten her
Det kunne i grunden være jeg skulle planlægge at tage til en koncert med ham her i det nye år, når mit svimleri er væk.

Godt nytår fra Cilla

Godt Nytår

Jeg håber det nye år bliver et godt et af slagsen. Jeg vil i hvert fald gøre mit til det.
Samtidig håber jeg også at min lille familie får et godt nytår, uden sygdom og bøvl.
Ønsker det samme for mine venner, samt bloggens læsere.

Godt Nytår

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen