Anmeldelse af Hverdags-eventyr

Hverdags-eventyr, en bog af Mette Arleth
AnmeldelserLeave a Comment on Anmeldelse af Hverdags-eventyr

Anmeldelse af Hverdags-eventyr

en bog af Mette Arleth.

Anmeldereksemplar fra Mussmann Forlag

“Endnu en bog om friluftliv” Tænker du måske, men læs videre og se hvordan denne afskiller sig fra de andre.
Her kommer en anmeldelse af Hverdags-eventyr, en bog af Mette Arleth.

De fleste, her i Danmark, der har interesse for friluftsliv og søger informationer om det på nettet, kender nok Mette Arleth fra hende og kollegaens blog Mette og Karen på tur hvor de skriver om deres små friluftsture.
Bogen Hverdags-eventyr er på en måde en forlængelse af bloggen, og vil derfor virke velkendt på en rar måde lige fra start af, på grund af Mettes uformelle skriveform. Her er ikke noget “hovski snovski” men derimod en erkendelse af at vi alle har været nybegyndere engang.

I bogen finder du beskrivelser af små friluftsture som kan klares på én dag. Deraf navnet Hverdags-eventyr. Oftest med overnatning, og uden at det kræver det helt vilde grej.
Bogen giver inspiration til at tage på tur uanset hvordan årstiden er. Bogen har, foruden forskellige temaer også et helt kapitel med gode råd og anbefalinger i forhold til beklædning, overnatningsgrej og andre praktiske ting, som ting til madlavning. Du finder også gode råd til at tænde bål. Sågar lidt opskrifter til mad på bål er der også blevet plads til.

Kan Hverdags-eventyr anbefales?

Hverdags-eventyr kan absolut anbefales.
Foruden beskrivelserne af hendes hverdags-eventyr så er der også praktiske råd og vejledninger. Bogen kan bruges både som hyggelæsning, og som en reel guide til friluftsliv.
Jeg har efterhånden læst flere bøger om friluftsture og vandring.
De er ikke af lige god kvalitet alle sammen, og mange af dem bærer tydeligt præg af at henvende sig til et langt yngre publikum end jeg.
Nogle af dem er også skrevet med stort fokus på selv promovering.
“Mig mig mig med mit lækre dyre grej”
Her er Mette Arleths bog mere nede på jorden. Jeg må indrømme, det kan være ganske befriende at læse en bog, fra en kvinde som jeg har let ved at identificere mig med.

Hverdags-eventyr, en bog af Mette Arleth

Få fingre i bogen Hverdags-eventyr
GIVE AWAY *

Du har mulighed for at deltage i en GIVE AWAY, og dermed chance for at få dit eget eksemplar af Mette Arleths bog over på bloggens Facebookside som du finder her og på bloggens Instagramprofil lige her
*Vinderne er blevet trukket*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen