Sommeren går på hæld

sommeren går på hæld
Natur og KulturLeave a Comment on Sommeren går på hæld

Sommeren går på hæld

– en kort en af slagsen.

Ja jeg synes jo nærmest slet ikke at sommeren nåede at starte rigtigt i år.
Men år 2020 skal åbenbart være noget for sig selv.
Det bliver ikke en lang og varm sommer vi kommer til at huske året for.
Det var der vist heller ikke nogen chance for alligevel. Heldigvis kom der en god varm periode i august. Det skulle være den varmeste siden 2002.
Dejligt. Tror faktisk aldrig jeg har nydt varmen så meget, som i år.
Måske var den bare ekstra tiltrængt ovenpå alt det andet triste og bøvlede, som 2020 indtil videre har budt på.
Ja, sommeren går på hæld, og lige om lidt starter efteråret.

Sommer på Bornholm

Men selvom kalenderen snart siger Efterår, så kan september og også lidt af oktober være både lune og flotte her på Bornholm. Det er fordi at klipperne er blevet varmet op af solen, og at de så afgiver varme til omgivelserne noget tid derefter.
Jeg bliver ofte spurgt, både af venner der bor ovre, men også af folk der følger bloggens Instagram eller Facebook side, hvilken årstid jeg vil anbefale at komme på ferie her på Bornholm. Min holding er at Bornholm har noget forskelligt at byde på i de forskellige årstider. Det kan du læse meget mere om hvis du klikker Her

sommeren går på hæld
Min hund er ligeglad med årstider

Hvad byder efterår og vinter på i 2020?

I det hele taget er det ganske spændende hvad efterår og vinter kommer til at byde på. Rent personligt så er jeg lidt i limbo land, primært i forhold til job-afklaring, men også noget så basalt som bolig-afklaring. Huset jeg bor til leje i, er sat til salg, så jeg skal finde noget andet at bo i fremover. Det har vist sig at være sværere end jeg lige troede at finde noget, som passer til både økonomi og vovhund, samt at det skal være med ubegrænset leje.
Men det ser dog ud til at der er en løsning på bordet snart. Det glæder jeg mig rigtig meget over. Ovenikøbet kommer det nok til at være tættere på havet, end her hvor jeg bor nu.

Jeg kommer helt sikkert til at savne den her udsigt. Til gengæld kommer jeg tættere på havet.

Covid-19 er næsten heller ikke til at komme udenom, når man tænker på hvad efterår og vinter har at byde på. En veninde fra barndommen; Anja, skrev engang disse ord på et kort hun gav mig:
“Håb altid det bedste
Tro altid det bedste
– også selvom det værste sker”
De ord kan jo fint omskrives så de passer i forhold til den her latterlige, åndsvage og skide virus (Så er det sagt).
Jeg håber, at vi ikke får en anden og tredje bølge, og jeg tror at alle dem med konspirations teorierne tager fejl.
Satser altså på; at det værste ikke sker.

Lad os håbe det snart er slut med sådanne skilte

Nu vil jeg suse ud i det danske land, imens sommeren går på hæld, og suge den sidste varme til mig, og tage nogle flotte fotos.
Husk du altid kan nyde mine fotos på bloggens Instagram profil.
Du klikker bare Her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen