Hvem er Cilla?

I sit rette element – ude på tur

Hvem er Cilla egentlig?
Jeg hedder Cecilia, er 45 år – oprindeligt fynbo, men har også boet en del år i det mørke Jylland. Nu er jeg tilflytter, eller Førder – som det kaldes – på Bornholm.
Du kan læse lidt om Hvorfor det blev Bornholm her

Natur, Kultur og Historie

Jeg er naturmenneske, opholder mig helst ude, hvor jeg oplever verden omkring mig og tager en masse fotos. Samtidig er jeg også typen der er vild med at gå på opdagelse. Som oftest er det i naturen, men jeg kan heller ikke gå forbi en kirke uden at blive nysgerrig på historien i og omkring den.
På samme måde kan jeg også godt lide at gå på museum. Da jeg boede i Randers, var jeg rigtig tit på Kulturhistorisk Museum.
Jeg er sikker på mine børn stadig kan huske, at de også har været med derinde.

Islandsk flag
Det Islandske flag

Rejser og arbejdsliv

For at kunne svare på Hvem Cilla er, skal det også nævnes at jeg holder meget af at være på ferie andre steder i verden, men det er stadig med Natur, Kultur og Historie som overskrifter. Blandt andet har jeg været i Island, og har lovet mig selv at komme tilbage igen.
Andre steder er også på tegnebrættet.

Udover at jeg trives allerbedst ude så har jeg et spraglet CV, som blandt andet tæller en professions bachelor i pædagogik, hvor mit linjefag var VNT; Værksted, Natur og Teknik. Derudover har jeg deltaget i forskellige kurser og har arbejdserfaring indefor forskellige brancher udover det pædagogiske fag.

Jeg er mor til 2 voksne børn, og jeg har en hund – og min mors fugl som er på tålt ophold her.

Så det er en verden af firnurlige opdagelser i naturen, blandet med kultur og historiske oplevelser jeg nu vil dele med dig her på min blog.
Du kan læse om selve bloggen her

Til toppen