Ventetid og graffiti

Ventetid
Natur og Kultur

Ventetid og graffiti

– hærværk synes nogle.

Når man bor på landet, så skal man somme tider ind til en by for at få handlet lidt og ordne andre ting. Så derfor var jeg et smut i Rønne igår.
Da jeg skulle til at vende snuden hjem, var der godt en time til at bussen kom. Vejret var godt, så jeg besluttede at gå ned til et af de andre busstopsteder. I stedet for at blive mut over ventetid, kan man jo lige så godt få noget godt ud af det, og nyde de ting som man møder på sin vej. Som her hvor jeg spontant kiggede på graffiti.
Ventetid, graffiti og dejligt vejr oveni, det er da en super fin kombination!

Graffiti tunnel
Ventetid og graffiti

Jeg ved ikke om det er lovligt at lave graffiti her, altså om der skulle være givet tilladelse til det. Det ved jeg at nogle kommuner, andre steder i landet har givet tilladelse til, på bestemte steder. Andre steder har man hyret graffiti kunstnere til at komme og dekorere murværk og andre facader.

Grafitti
Graffiti

Er graffiti hærværk?

Nogle vil helt sikkert mene det er grimt, at det er hærværk og burde blive fjernet omgående. Ja de folk kan sikkert ligefrem hidse sig helt vildt op over det. Men jeg synes faktisk det er en fin tunnel. Hvorfor skal det hele være så gråt i gråt? Det kan virkelig ikke få mit blod til at koge over. Gad vide om der er andre steder i Rønne hvor der også er flot graffiti? Det er der jo nok, jeg har bare ikke set det endnu.

Grafitti
Tunnel i Rønne med graffiti

Må så også lige indrømme at jeg ikke kan læse hvad der står, så måske hylder jeg noget jeg dybest set ikke er enig i. Men uanset, så gav det helt bestemt lidt kulør på min dag.
Ventetid, graffiti og godt vejr. Ja det blev til herlig oplevelses tid.

Til toppen