Det bornholmske lys

Natur og Kultur

Det bornholmske lys

– ren magi.

Jeg er ganske betaget af det bornholmske lys.
Jo vist der var flotte solnedgange på Djursland, og det har der helt sikkert også været på Fyn. Men det er lidt som om den lige får et strejf af ekstra eventyr her.
Måske er det lidt det samme ved Skagen?

Det bornholmske lys
Vang

I hvert fald er lyset helt specielt her. Jeg har kunne læse mig frem til at lyset falder forskelligt på jorden, alt efter hvor på aksen man befinder sig. Hvilket jo giver udemærket mening når man lige tænker over det. Sommernætterne er lyse, som i rigtig lyse. Her i sommer har der været meteorstøv på himlen, som har kunne ses når det var klart vejr. Det var virkelig flot og også magisk. Endnu har jeg ikke set nordlys, selvom man skulle kunne det nogle gange når vejrforholdene er særligt gunstige.

Natskyer og meteorstøv

Hvis man følger bloggen på Instagram (det bør man gøre) så vil man kunne se en masse fotos af solnedgange, vejrfotos med skyer og natteskyer.
Du kan komme over på bloggens Instagram konto ved at klikke her
Har haft overvejet lidt om jeg skulle lave en konto udelukkende til vejrfotos, men det kunne måske også blive lidt for meget af det gode.

Det bornholmske lys
Torden på vej

Jeg bor på landet hvor der ikke er meget kunstigt lys, derfor kan solnedgangene her været et ganske prangene syn. Men fotos af skyer bliver også tit ret gode her.

Ligner nærmest en skypumpe

Det bornholmske lys er bare særligt, og jeg vil blive ved med at jage solnedgange og flotte vejrforhold.

Til toppen