Strandtur i regn og blæst

Natur og Kultur2 kommentarer til Strandtur i regn og blæst

Strandtur i regn og blæst

– duften af hav.

De fleste forbinder nok en strandtur med sommer og sol, fremfor en strandtur i regn og blæst. Det er der bestemt heller ikke noget i vejen med. Og det er da også ganske skønt. Men har du prøvet at tage til stranden når vejret ter sig på en ganske anden måde? Ellers så kan jeg virkelig godt anbefale det.

Strandtur i regn og blæst
Regn og rusk ved stranden

Sådan en dag hvor tunge regnskyer hænger og truer med regn, og det blæser og rusker i det hele. Hvor bølgerne bruser og man får smagen af salt på læberne, og havet ellers bare brøler og viser tænder. Tag regntøjet med, og evt. kaffe på en termokande til at lune sig på. Skal det være rigtig godt, så snup lidt frugt, kiks eller kage med.
Det kan altså noget – og jeg er helt pjattet med det.

Bølgerne bruser og larmer

Her forleden var jeg netop afsted sådan en dag hvor det hele var blæsende og larmende. Ja det begyndte også at regne midt i det hele. Alligevel gik jeg en tur langs vandet og nød det. Mødte kun en person som også var ude og gå, vedkommende så lige så glad og tilfreds ud, som jeg følte mig. Så jeg er åbenbart ikke den eneste der holder af en strandtur i regn og blæst.

Og så kom solen frem

Så solskin og sommer, er for mig ikke nødvendigvis den eneste årstid hvor jeg tager til stranden. Tværtimod vil jeg sige. Faktisk har det længe været en tradition at jeg skulle ud til noget hav, når det var nytår. Og jeg tager også gerne ud når det stormer rigtig meget. Efter jeg er flyttet hertil, og nu bor tættere på havet end før, så kommer jeg heldigvis oftere ud til vandet.
Tålmodigt venter det altid på mig.

2 thoughts on “Strandtur i regn og blæst

 1. Åhhh nu længes jeg “hjem”. Hjem til en god efterårs storm. Hjem og få krop og sjæl renset godt igennem af Vesterhavet. Ja altså som du beskriver din strandtur, så er havet omkring Bornholm ligeså god som Vesterhavet 🙂 jeg er så misunderlig på din lækre tur.

  Citere lige fra Nephews “Hjertestarter” :
  Vesterhav, kom nu og blæs mig i gang
  Vesterhav, kom nu og blæs mig i gang
  Hjertestarter

  1. Vesterhavet kan altså også noget helt specielt. Brøle helt vildt. Hvor man bare kan brøle med. Første gang jeg så havgus var også ved Vesterhavet.
   Jeg blev ganske forundret over det.
   🙂

Comments are closed.

Til toppen